Van kunstbeoefening word je blij, daar gaat het om!Het levende bewijs is er. Kijk naar al die ouderen die kunst beoefenen. En naar hun reacties. Die zijn zo overtuigend, dat niets in de weg zou mogen staan om met ouderen & kunstbeoefening aan de slag te gaan.   De vierdelige serie

Krasse Kunst

Van kunstbeoefening word je blij, daar gaat het om!Het levende bewijs is er. Kijk naar al die ouderen die kunst beoefenen. En naar hun reacties. Die zijn zo overtuigend, dat niets in de weg zou mogen staan om met ouderen & kunstbeoefening aan de slag te gaan.

 

De vierdelige serie Krasse Kunst laat zien wat kunstbeoefening door ouderen oplevert. En ook waar de zwakke plekken zitten. Elke film duurt circa 6 minuten.

 

  • kunst en contact
  • kunst op recept
  • kunst en geld
  • kunst geeft kracht

 

In de films ziet u ouderen in actie en aan het woord. Hedy d’Ancona (oud-minister VWS), Frits de Lange (hoogleraar ethiek)Joris Slaets (hoogleraar ouderengeneeskunde) en Erik Scherder (hoogleraar klinische neuropsychologie) houden een overtuigend pleidooi, ieder vanuit haar/zijn eigen expertise, om vol in te zetten op kunstprojecten voor ouderen.

 

De trailer geeft u een eerste impressie.

Watch the Video

 

In september en oktober versturen wij wekelijks een aflevering via de nieuwsbrief Krasse Kunst, u kunt zich hier aanmelden.

 

De films zijn gemaakt in opdracht van Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.

 

Meer informatie
themaprogramma@langlevekunst.nl
T 020 6232288 – Stichting RCOAK

T 0251 260650 – Fonds Sluyterman van Loo

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF