Wij geloven dat actieve kunstbeoefening het levensplezier van ouderen stimuleert. Daarom betaalt het Lang Leve Kunst Fonds mee aan initiatieven voor ouderen die kunst gaan maken. Denk aan samen muziek maken, theater maken, dansen of workshops fotografie, schilderen of tekenen. Wilt u een financiƫle bijdrage aanvragen bij ons ouderenfonds? In het stappenplan hieronder ziet u hoe het werkt.

Bekijk onze richtlijnen

Wij beoordelen uw aanvraag op doelstelling (creatieve ontwikkeling), doelgroep en bereik, samenwerking en ondernemerschap.

Doe de quickscan

Denkt u dat uw initiatief goed past binnen deze richtlijnen? Doe dan de quickscan.

Aanvraag doen

Is de uitkomst van de quickscan positief? Dan kunt u een aanvraag bij ons doen. Dit kan door een account aan te maken op het aanvraagportaal.

Besluit

U krijgt via het online aanvraagportaal een bericht met het besluit over uw aanvraag. Hoe lang dit duurt, hangt af van de hoogte van uw aanvraag.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over ons ouderenfonds of uw aanvraag? Bekijk de veelgestelde vragen, de informatie over de verantwoording of stuur ons een e-mail. Wij beantwoorden uw vraag graag. Als het nodig is, maken we een afspraak voor een online of telefonisch gesprek.

Zoeken:

Zoek