Flyer Kunst of je leven

Uitnodiging gratis symposium ‘Kunst of je leven’

Amphion geeft op 30 september a.s. een kijkje in de keuken. Dit doet de organisatie in de vorm van een gratis, landelijk symposium. Het symposium is bedoeld voor medewerkers van culturele instellingen, overheden, organisaties uit Zorg- en Welzijn, beroepsonderwijs, ouderenorganisaties, ouderen, maatschappelijk actieve kunstenaars en andere geïnteresseerden.

Delen van kennis en ervaringen

Het programma ‘Lang Leve Kunst & Naoberschap’ van Amphion, verrijkt al tien jaar het leven van ouderen met kunst. Hiervoor werkt Amphion samen met professionele kunstenaars, vrijwilligers en zorg- en welzijnsorganisaties. Tijdens dit symposium delen ze hun kennis en ervaringen op dit vlak. Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door het Lang Leve Kunst Fonds.

Programma

Een van de gastsprekers op het symposium is Angela Groothuizen. Leer hoe sociaal-artistieke samenwerking werkt, wat het oplevert en hoe je jouw initiatief organiseert en financiert, gebaseerd op het succesvolle project Kunst door de Brievenbus. Alle symposiuminzichten zijn direct toepasbaar! Benieuwd naar het hele programma? Houd hiervoor de website van Amphion in de gaten.

Datum: maandag 30 september 2024, van 13.00 tot 18.00 uur
Locatie: Amphion Cultuurbedrijf, Hofstraat 159, Doetinchem
Deelname: gratis

Meld u aan via deze link. Kent u iemand in uw netwerk voor wie dit ook interessant is? Dan mag u diegene natuurlijk meenemen.

Meer artikelen

Zoeken:

Zoeken