Header van vernieuwde website Lang Leve Kunst Fonds

Vernieuwde website Lang Leve Kunst Fonds

U heeft het misschien al gezien: vanaf vorige week is de website van het Lang Leve Kunst Fonds vernieuwd. De website heeft een vernieuwde vormgeving gekregen. En sommige zaken zijn nu duidelijker voor u uitgelegd. 

Waarom een nieuwe website? 

Kunstbeoefening geeft ouderen zin en plezier in het leven. Het Lang Leve Kunst Fonds stimuleert daarom kunstbeoefening door ouderen in Nederland: we betalen mee aan initiatieven waar ouderen actief aan kunst en cultuur doen. We willen ook anderen inspireren om mooie projecten voor ouderen te starten. Dat doen we door initiatieven uit te lichten. Met een nieuwe website kunnen we dit nog beter laten zien. 

Wat is er nieuw? 

Onze website heeft een hele nieuwe stijl gekregen. Er is meer aandacht voor beelden, zoals video’s en foto’s. Verder hebben we het aanvraagproces zo eenvoudig mogelijk weergegeven. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk om een aanvraag te doen. 

Aanvragen en inspireren op de vernieuwde website Lang Leve Kunst Fonds

Samenwerking Collectief Geluk en Vink Grafische Vormgeving 

Voor het maken van de website hebben we samengewerkt met Collectief Geluk en Vink Grafische Vormgeving. 

Initiatieven en nieuws

Op onze nieuwe website plaatsen wij regelmatig updates van mooie initiatieven. Ook delen we hier belangrijk nieuws met u. Blijf ons dus volgen. U kunt ons ook vinden op Linkedin. 

Meer artikelen

Zoeken: