Doneren aan het ouderenkunstfonds

Het levensplezier van ouderen groeit als zij zich creatief kunnen ontwikkelen en daar zet het Lang Leve Kunst Fonds zich graag voor in. Helpt u mee door te doneren aan ons ouderenfonds? Dat kan via een van de onderstaande manieren. Met uw bijdrage kunnen wij het levensplezier van ouderen nog meer stimuleren.

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Donateur worden

Steun ons ouderenfonds met een eenmalige bijdrage of u kunt doorlopend donateur worden door vaker geld te geven. U kunt ook aan een specifiek programma geld geven, bijvoorbeeld het satellietprogramma van het Lang Leve Kunst Fonds.

Bedrag: € -
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Fonds Sluyterman van Loo gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Bekijk hier onze privacyverklaring.

U kunt uw donatie altijd wijzigen of opzeggen.
Vragen? Mail info@langlevekunst.nl.

Doneren als bedrijf

Wilt u als ondernemer aan ons ouderenfonds doneren? Het Lang Leve Kunst Fonds verwelkomt u graag als partner. U kunt uw gift bovendien van de inkomstenbelasting aftrekken.

Fonds op naam

Draagt u het levensplezier van ouderen een bijzonder warm hart toe en heeft u hier eigen ideeën over? Dan is een fonds op naam een mooie optie om ons te steunen. Samen bepalen we waar uw financiële bijdrage naar toe gaat.

Nalatenschap

Als u het belangrijk vindt dat er ook na uw bestaan gedacht wordt aan het levensplezier van ouderen, kunt u het Lang Leve Kunst Fonds opnemen in uw testament of benoemen als erfgenaam. Dat kan vrij van erf- en schenkbelasting.

Wat doen wij met uw donatie?

Het Lang Leve Kunst Fonds is ervan overtuigd dat kunst en cultuur zin en plezier geven aan het leven van ouderen. Ouderen doen zo nieuwe contacten op, maken kennis met nieuwe werelden en ontdekken hun talenten en vaardigheden. Daarom financieren wij initiatieven gericht op kunstbeoefening. Mede dankzij uw bijdrage hebben we al honderden van dit soort initiatieven kunnen financieren.

Belastingvrij schenken

Het Lang Leve Kunst Fonds is een initiatief van RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo, waarvan Fonds Sluyterman van Loo de uitvoering doet. Fonds Sluyterman van Loo is door de belastingdienst gerangschikt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat onze organisatie is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Ook kunt u uw gift aftrekken van de inkomstenbelasting. Alles wat u doneert aan ons ouderenfonds, gaat daadwerkelijk naar initiatieven die het levensplezier van ouderen bevorderen.

Helpt u mee?

Interesse om op een van bovenstaande manieren aan ons ouderenfonds te doneren? Neem contact op om een afspraak over geven te maken. We kijken graag samen met u hoe we uw schenking het beste kunnen vormgeven.

Zoeken:

Zoek