Pijnlijke Melodie het land in

Pijnlijke Melodie is een zwart-komische locatievoorstelling over de kritieke toestand van de huidige ouderenzorg, met 55+ amateurspelers. In 2017 gespeeld in de lege gangen van een Haags ziekenhuis, nu in ontwikkeling in Zwolle, Culemborg en Breda.

pijnlijke melodie

In deze plaatsen gaan de jonge regisseurs Lisi de Schepper (Zwolle), Marijn van den Bogaard (Culemborg) en Letizia Rompelberg (Breda) de uitdaging aan om de bestaande productie een heel eigen interpretatie te geven en in hun eigen omgeving te realiseren. En dat is niet niks: zo moet er een spannende locatie worden gevonden, lokale spelers met daarbij in elk geval ouderen, lokale muzikanten en co-financiers. Alles met als doel om in 2019 de vloer op te kunnen.

Naast voorstellingen voor het brede publiek komen er speciale voorstellingen voor studenten van lokale zorgopleidingen, steeds gekoppeld aan een workshop die werken in de ouderenzorg tastbaar maakt.

Pijnlijke Melodie is in 2016/2017 opgezet door Grey Vibes en het Koorenhuis. Grey Vibes adviseert de drie lokale regisseurs en zorgt dat zij ook elkaar inspireren.

Meer informatie en contactgegevens van de regisseurs en projectleider